Laptop Aku Demam


http://3.bp.blogspot.com/_AuSk2zW3GG4/TQdywI5_IoI/AAAAAAAAAH8/XZPFCvgBS5Q/s1600/computer-doctor.jpg

Ini kemunculan JR yang pertama untuk hari ini. Hari ini tak boleh guna laptop...laptop JR sakit!!

Dah banyak hari juga laptop nie macam ada problem ajer. Lalu akhirnya JR terpaksa hantar laptop ke wad untuk diperiksa oleh Dr Kom Pu Ter petang semalam.

Justru hari nie tiada entry JR dalam blog nie, sebab laptop sakit. Laptop sakit, laptop demam, JR pun macam sakit dan demam juga. Berehat dari menulis ler hari nie....

Sekarang laptop dah OK, tapi nak tulis tak ada idea pula. Nanti la kalau ada idea lepas nie, ada la entry baru kot....

Related Posts:

Loading...
Comments
0 Comments