Auwwww...Payudara Pelakon Fazura Pecah!!Hari ni JR sangat-sangat-sangat-sangat sibuk. Justru, sori la jika untuk hari ni tiada entry sampai saat ini. 

Ini baru nak buka internet. Seperti biasa, bila buka internet, JR akan buka berita-berita dunia dan Malaysia terlebih dulu sebelum singgah ke laman-laman lain, sebab JR sangat berminat untuk tahu dunia di sekeliling JR. Dan tiba-tiba JR terbaca berita yang mengejutkan ni: berita silikon payudara aktres Fazura pecah!!

Korang yang dah baca boleh buat penilaian sendiri, bagi yang belum baca ini beritanya:F

KUALA LUMPUR: Aktres Nur Fazura Sharifuddin (Fazura), 28, Khamis tampil membuat penjelasan berhubung desas desus dalam beberapa ruangan gosip baru-baru ini mengatakan dia melakukan pembedahan payudara sehingga silikon yang dimasukkan itu pecah. Fazura berkata, dakwaan yang mengatakan dia sedang dirawat di Hospital Serdang kerana masalah tersebut adalah tidak benar sama sekali.

"Saya tidak faham mengapa orang ingin mereka-reka cerita yang tidak benar dan saya hanya ketawa apabila mengetahui pihak itu bercerita mengenai diri saya. Perkara tersebut nyata khabar angin semata-mata dan ia jelas bertujuan menjatuhkan kerjaya saya sebagai seorang pelakon," katanya yang ditemui pada majlis pelancaran minyak wangi terbaru keluaran Avon, Herve Leger, di sini, Khamis.

Dia bagaimanapun enggan memperbesar-besarkan perkara tersebut dan memaafkan pihak yang menyebarkan fitnah itu.

"Ada perkara lebih penting yang harus saya beri tumpuan dan bukannya melayan cerita yang tidak benar mengenai diri saya," katanya yang telah pun menyambung kontrak sebagai jurucakap Avon selama setahun.
Ditanya adakah dia tahu siapa yang menyebarkan fitnah tersebut di Internet, Fazura berkata, dia tidak berani menuduh mana-mana pihak yang menjadi dalang dalam perkara berkenaan. 

"Saya percaya pihak yang menabur fitnah itu akan menerima akibatnya. Saya tidak risau mengenai perkara itu," ujarnya.
(Sumber berita: star online)

JR: Apa komen korang? Khabar angin??

Related Posts:

Loading...
Comments
1 Comments