Foto 18SX: Gila..Jurugambar Ambil Foto Bogel Diri Sendiri..


Biasanya jurugambar merakamkan ragam manusia atau fenomena alam, atau apa-apa saja. Namun seorang jurugambar wanita dari Perancis, Erica Simone, 25 mempunyai idea yang berbeza. Dia membuat keputusan untuk berbogel dengan mengambil fotonya sendiri - di sekitar kawasan awam  New York. 


Erica Simone Nude
Jurugambar wanita itu tidak segan untuk berbuat demikian atas alasan "seni".

"Pada mulanya....saya menyukai idea itu, namun tidak ada keberanian untuk melakukannya. Namun, saya berjaya melakukannya pada hari pertama di West Village dan saya tidak ditahan oleh pihak berkuasa."

Kesemua 20 keping gambar bogel yang dirakamkan di sekitar New York itu merupakan sebahagian daripada material pameran terbaharu Simone bertajuk Nue York: Self-Portraits of a Bare Urban Citizen yang bakal dilancarkan bulan depan di Galeri Dash, Tribeca.

Erica Simone strips naked in new york


Gila betul mat salih nie. Maruah bukan pertaruhan lagi. Malangnya budaya kuning ni dibawa bersama mereka ke Malaysia. Ketika bercuti di Langkawi dua bulan lepas JR menyaksikan bersama isteri dan anak kelakuan tak malu dua wanita Barat yang berbogel tanpa seurat benang. Mereka berjalan selamba di tengah orang ramai tanpa rasa malu.  

(Sumber: Charter School & Celebglitz)

Related Posts:

Loading...
Comments
0 Comments